Scrivendo ?

Scrivendo ?

Nieuwjaar 2011 kreeg ik van mijn drie kinderen een geschenk. Het boek “Eat, pray, love” van Elisabeth Gilbert. In maart 2020 pakte ik het opnieuw van de boekenplank want de corona-pandemie was uitgebroken en we kregen met zijn allen massaal huisarrest.
De filosofie van het boek nam ik volledig in mij op en zo kwam stilaan een plan voor een nieuwe toekomst voor mijn geest. Een nieuwe toekomst, een nieuwe levensreis die ik wilde aanvatten voor mijn gezin.

“Ik schrijf aan een nieuwe toekomst voor mij en mijn gezin.”

Om zoals in het boek in het Italiaans te starten klinkt deze zin :

‘Sto scrivendo un nuovo futura per me e la mia famiglia.

De naam voor het toekomstplan was geboren … Scrivendo.

Een stuk toekomst hertekenen en vernieuwen door te genieten van wat ik graag doe, bezig te zijn met de dingen waarin ik goed ben en waar ik mij nog elke dag wil in verbeteren door training en opleiding. Een nieuwe toekomst schrijven deels samen met mijn kinderen en deels ook in mijn eentje.

Vlotte service verlenen aan de mensen die mij hun patrimonium, hun bedrijfsadministratie, hun bedrijfsbeleid willen toevertrouwen. Mijn ervaring en kennis, opgedaan in de voorbije kleine 40 jaren, ten volle benutten om managers te ontzorgen zodat ze zich volledig op hun core-business kunnen focussen. Dit alles met liefde voor het vak, liefde voor de job en goed onderbouwd ondernemerschap. Management op maat van de klant.

Lees verder op de website en ontdek de persoonlijke aanpak, de slagvaardige werkwijze en het hedendaags tempo waarmee Scrivendo ook jou kan ‘ontzorgen’ en helpen meebouwen aan jouw bedrijf, groot of klein.

Scroll naar boven
Scroll naar top